Veel gestelde
vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Welke thema’s behandelt een masterclass?

Welke thema’s behandeld worden in een masterclass staat telkens opgelijst op de masterclass-pagina onder “Alle lessen”.

Welke betaalmethodes gebruikt Leer het van de beste?

Voor de aankoop van een masterclass voorzien wij volgende betaalmethodes:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Bancontact
  • Giropay
  • KBC/CBC Payment Button
  • Belfius Pay Button

Wat kost een masterclass?

Voor €49,99 krijg je onbeperkt toegang tot de aangekochte masterclass, in totaal zo’n 3 à 5 uur exclusief beeldmateriaal.

Wat kan je verwachten van een masterclass?

Tijdens elke masterclass duik je samen met een expert hun vakgebied in. Elke masterclass bestaat uit zo’n 10 à 20 video’s waarin de ‘master’ je de kneepjes van hun vak leert; praktische handelingen in detail getoond met close-ups, technieken stap voor stap uitgelegd alsof de expert bij jou in de kamer staat en verhalen verteld met nooit eerder vertoond beeldmateriaal.

Wat is Leer het van de beste?

‘Leer het van de beste’ is een digitale leeromgeving met masterclasses waar absolute toppers in tal van verschillende vakgebieden de geheimen van hun vak delen met jou: van onmisbare technieken tot handige tips & tricks. Daarnaast geven de ‘masters’ je een unieke inkijk in hun rijkgevulde carrière en leer je de mens achter de expert kennen.

Een leerervaring voor elk niveau. Je krijgt meerdere uren aan beeldmateriaal van hoge kwaliteit dat je kan bekijken waar je wilt, wanneer je wilt en zo vaak als je wilt. Leren op je eigen tempo, van de allerbesten, dat is ‘Leer het van de beste’.

Op welke toestellen kan ik kijken?

Je kan de masterclasses op elk toestel bekijken, zo lang je maar een internetverbinding hebt. Je kan altijd en overal kijken op je smartphone, tablet of desktop. Daarnaast kunnen mensen met een AppleTV of Chromecast de video’s ook heel makkelijk casten naar het televisiescherm. Met een Android telefoon gebruik je een chromecast en airplay gebruik je bij iOS toestellen zoals een Iphone of een AppleTV.

Moet ik een masterclass binnen een bepaalde tijdspanne voltooien?

Absoluut niet. Je leert helemaal op je eigen tempo; je kan ervoor kiezen de masterclass aan een stuk te bingen of een aflevering per keer te bekijken. Daarnaast herbekijk je zo vaak je wilt. Wanneer je een masterclass aangekocht hebt, blijft die ongelimiteerd voor jou beschikbaar.

Kan ik een masterclass cadeau geven?

Dat kan zeker! De masterclasses zijn vanaf 18 december 2021 ook in de boekhandel verkrijgbaar in de vorm van een fijne cadeaubox. Het ideale cadeau voor een leergierige vriend of familielid!

Kan ik de video’s downloaden?

Nee. De video’s kunnen niet gedownload worden maar ze kunnen wel ongelimiteerd bekeken en herbekeken worden.

Is er een limiet op het aantal keer dat ik een masterclass kan bekijken?

Nee. Wanneer je een masterclass hebt aangekocht dan kan je die zo vaak herbekijken als je wilt. Deze blijft ongelimiteerd voor jou beschikbaar.

Ik zie geen masterclass die me interesseert

Het ‘Leer het van de beste’-platform wordt voortdurend aangevuld met nieuwe cursussen: voor elk wat wils! Heb je zelf een suggestie voor een masterclass, aarzel dan niet om ons te mailen naar info@leerhetvandebeste.be of stuur ons een berichtje via onze sociale media-kanalen.

Hoe lang duurt een masterclass?

Elke masterclass bestaat uit zo’n 3 à 5 uur aan beeldmateriaal, opgesplitst in zo’n 15 à 20 afleveringen die je apart, door elkaar en zo vaak je wilt kan bekijken en herbekijken.

Hoe lang duurt een aflevering?

De duur van de afleveringen varieert sterk en wordt bepaald door de inhoud ervan. Bij elke aflevering hoort een samenvatting van wat je erin zal leren en in hoeveel tijd. Omdat je de masterclass niet chronologisch hoeft te bekijken, kan je dus zelf heel eenvoudig beslissen hoe lang je wenst te kijken en met welke aflevering(en) je op dat moment aan de slag wilt gaan.

Hoe lang blijft de masterclass die ik aangekocht heb beschikbaar?

Zodra je een masterclass hebt aangekocht blijft deze ongelimiteerd voor jou beschikbaar.

De masterclass die ik heb aangekocht heeft een besloten Facebookgroep; hoe krijg ik toegang?

Wanneer de masterclass die je hebt aangekocht een besloten Facebookgroep heeft dan zal je van ons automatisch een mailtje krijgen met de link daar naartoe. Surf naar dat adres, vraag toestemming om lid te worden en wij laten je toe.